"Lupaus laadusta urheilevan lapsen ja nuoren parhaaksi"

 

 
                                                                                                                                           

 

 

 

 

Ilmoittautuminen kevään LUISTELUKOULUIHIN ja TEMPPUILLEN TAITAVAKSI-ryhmiin on nyt alkanut!

 
Luistelukouluryhmiä on tarjolla 2-vuotiaista koululaisiin asti. Oma luistelukouluryhmä löytyy myös aikuisille.
 
3-6 -vuotiaille on lapsille on tarjolla myös 2-3 kertaa viikossa harjoitteleva Temppuillen Taitavaksi -ryhmä, joka sisältää kevätkaudella monipuolisen oheisharjoittelun lisäksi uimakoulun!
 
Ilmoittautuminen luistelukouluryhmiin (alle kouluikäiset) TÄSTÄ
Ilmoittautuminen kouluikäisten luistelukouluryhmään TÄSTÄ
Ilmoittautuminen Temppuillen Taitavaksi -ryhmiin TÄSTÄ
 
Tervetuloa mukaan toimintaamme! 

*****

AJANKOHTAISTA:

Taitoluistelun pm kilpailut luistellaan Reykjavikissa Islannissa 2.-5.3.2017. Jenni Saarinen edustaa Suomea seniorinaisten sarjassa. Naisten lyhytohjelma luistellaan lauantaina 4.3. klo 12 alkaen Suomen aikaa. Kilpailua voit seurata netistä live-streamin kautta täällä

Kilpailun tulokset löytyvät täältä.

 

Jos et siis päässyt paikan päälle kannustusjoukkoihin, niin virittäydy hyvissä ajoin netin äärelle kannustamaan!

 

*****

Kolme mestaruutta, kaksi hopeaa, yksi pronssi sekä muita hienoja suorituksia Hämeen aluemestaruuskilpailuista!
 
Heinolan Taitoluistelijat järjesti sunnuntaina 12.2. Hämeen aluemestaruuskilpailut. Kooveen luistelijoita oli iso joukko mukana ja menestys oli sen mukainen.
 
SM-junioreissa Petra Palmio sijoittui hienosti hopealle onnistuneella ohjelmallaan, pisteillä 62,91. Emilia Jääskeläinen sijoittui samassa sarjassa viidenneksi.
 
SM-noviiseissa Sonja Rosqvistin sijoitus tiukassa kilpailussa oli kuudes, pisteillä 47,48.
 
Debytanttien sarjassa oli mukana peräti kuusi Kooveen edustajaa. Nella Pelkonen luisteli mestariksi pisteillä 48,38. Etta Kuusinen oli kilpailun kolmas, Emeliina Virtanen viides, Viivi Lam kuudes, Salla Sointu seitsemäs ja Helmi Valorinta 13. Sarjassa oli mukana kaikkiaan 23 luisteljaa.
 
Seniorien sarjan mestari oli Jonna Holm. Jonna sai pisteitä yhteensä 55,87 ja esitti sarjansa ainoana luistelijana hienon ohjelman.
 
Noviisien sarjassa Kooveen luistelijat ylsivät kaksoisvoittoon. Liisa Pirskanen luisteli mestariksi pisteillä 45,27 ja Kerttu Mäkinen sai hopeaa pisteillä 44,94. Veera Valkealaakso oli viides, Noora Valkealaakso kahdeksas, Laura Nyberg yhdeksäs, Tuuli Luhtalo 11 ja Anna-Kaisa Mäkinen 12.
 
Onnea kaikille hienoista suorituksista!
 
*****
 
Suvita Tuominen a-silmujen Timanttifinaalin viides!
Heinolasta kantautui upeita uutisia! Kooveen Suvita Tuominen onnistui upeasti a-silmujen timanttifinaalissa lauantaina 11.2. Heinolassa. Ehjällä ja onnistuneella ohjelmallaan hän sijoittui kisan parhaana tamperelaisena viidenneksi.
Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä

Onnea Suvita!

Kuva: Katariina Räsänen
 
 *****
 
 Hyviä uutisia Heinolasta

Kooveen tytöt tekivät tänään 14.1.2017 hienoja suorituksia Heinolan Taitoluistelijoiden järjestämissä Silmujen ja aluesarjojen kevätkilpailuissa.
A-silmujen sarjassa kooveelaisia oli peräti neljä viiden parhaan joukossa: Saana Ukkola 1., Lumi Heinilä 3., Suvita Tuominen 4. ja Annabel Orrenmaa 5.
B-silmut 2006 ja 2005 sarjassa Linnea Salo luisteli upeasti voittoon.
Aluesilmujen sarjassa Lotta Toivonen tuli toiseksi.
Aluenoviisit-sarjan voitti runsain pistein Roosa Erkkilä ja
Aluejunioreiden sarajan voitti Jenna Enholm.
 
Onnea kaikille!!!

*****

Jennillä ja Sonjalla hienoja suorituksia Abu Dhabissa.
 
5.-7.1. Abu Dhabissa luistelluissa FBMA Trophy kisoissa Sonja Rosqvist sijoittui Advance Novice sarjassa kuudenneksi 13 luistelijan joukossa. Sonja sijoittui vapaaohjelmassaan hienosti neljänneksi ja kisan tiukkuutta osoittaa se, että kokonaispisteissä Sonja jäi vain 1,5 pistettä kokonaiskilpailun kolmannesta sijasta.
 
Jenni Saarinen lähti seniorinaisten vapaaohjelmaan lyhytohjelman seitsemänneltä sijalta ja tulos oli kerrassaan mainio. Kolme erilaista onnistunutta kolmoishyppyä ja muuten varsin onnistunut ohjelma siivittivät Jennin vapaaohjelmassa toiseksi ja kokonaiskilpailussa neljänneksi.
 
Onnea hienoista suorituksista. Tästä on molempien hyvä jatkaa kautta! Sonjalla odottavat SM-noviisien toiset valintakilpailut edessä jo ensi viikonloppuna. Sonja lähtee hakemaan onnistunutta suoritusta, onhan hänellä SM-kisapaikka jo ensimmäisestä valintakisasta. 

*****

Suomen EM-kisajoukkue Tsekin Ostravaan 25.-29.1. valittu. Kooveen Jenni Saarinen on valittu varaedustajaksi naisten kilpailuun. Joukkueeseen valitut näet kokonaisuudessaan Suomen taitoluisteluliiton uutisesta.
 
*****
Yksinluistelun, jäätanssin ja pariluistelun SM-senioreiden ja SM-junioreiden Suomen mestaruudet jaettiin viikonloppuna Tampereella, Hakametsän jäähallissa. Kooveen oma luistelija, ihana Jenni Saarinen nousi upeasti hopeamitalille lyhytohjelman kolmannelta sijalta. Jenni aloitti vapaaohjelmansa vahvasti 2 akselin ja 3 tulpin yhdistelmällä keräten lyhytohjelmastaan ja vapaaohjelmastaan yhteensä 139,49 pistettä.
 
Jennin vapaaohjelma oli herkkä ja omakohtainen, luistelijan oma tarina, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. On upeaa nähdä niin vahvaa tulkintaa ja samalla herkkyyttä samassa ohjelmassa. Jennin valovoimaisuus toimii kannustavana esimerkkinä seuran luistelijoille ja koko taitoluisteluväelle. Kiitos Jenni kun tulkitsit tarinasi meille kaikille luistelun ystäville!
 
Kuva: Hannu Saarinen
 
 
Lisää tuloksia Suomen Taitoluisteluliiton tulospalvelusta
 
Aamulehden juttu kisoista.
 
Kisoista lisää Taitoluisteluliiton sivuilta
 
*****
 
Mahtavan menestyksellinen kisaviikonloppu (11.-13.11.) takana. Kooveen tytöt saalistivat isot määrät loppukilpailupaikkoja:
 
* Debytantit: Viivi Lam kultafinaaliin, Nella Pelkonen, Emeliina Virtanen ja Salla Sointu vähintään hopeafinaaliin.
* Noviisit: Lumi Stenroth ja Veera Valkealaakso kultafinaaliin, Liisa Pirskanen ja Kerttu Mäkinen vähintään hopeafinaaliin.
* A-silmut: Suvita Tuominen, Annabel Orrenmaa, Alise Ylijoki ja Lumi Heinilä megafinaaliin.
* Lisäksi aluefinaaleihin sateli paikkoja B-silmuissa, Aluesilmuissa, Aluenoviiseissa ja Aluejunioreissa.
 
Linkki tuloksiin: http://taitoluistelu.koovee.fi/
 
Onnea kaikille finalisteille sekä muille hyvin luistelleille! 
 
*****
SM-noviisiluistelijamme Sonja Rosqvist saavutti SM-kisapaikan ensimmäisistä valintakisoista. Oulun Luistinkerho järjesti SM-noviisien 1. valintakilpailut Oulunsalon jäähallissa 29.-30.10.2016. Sonja sijoittui lohkossa 2 upeasti sijalle 5. SM-kisat luistellaan maaliskuussa Kotkassa.
 
Linkki tuloksiin http://www.stll.fi/?x2126=7482028
 
Onnea Sonja!

****** 

Haemme TAITOLUISTELUOHJAAJIA kasvavaan joukkoomme!
Kooveen taitoluistelu on kehittyvä taitoluisteluseura ja tavoitteenamme on tehdä omista nuorista urheilijoista Suomen parhaimmistoa tähdäten kansainväliseen menestykseen sekä tarjota kaikille mahdollisuuden harrastaa lajia omalla taitotasollaan. Kaikilta ohjaajiltamme toivomme sitoutumista tavoitteelliseen ja yksilölliseen ohjaukseen, sillä jokainen lenkki on tärkeä luistelijan polulla kohti omaa parastaan. Hyvä ja kannustava ilmapiiri sekä toimiva vuorovaikutus on meillä kaikissa kohtaamisissa tärkeää. Etsimme innokkaita ja osaavia taitoluisteluohjaajia iloiseen joukkoomme niin luistelukouluihin kuin harraste- ja kilparyhmiinkin.
Oletko sinä etsimämme tuntiohjaaja?Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...