AJANKOHTAISTA:

Ilmoittautuminen Kooveen suosittuihin luistelukouluihin on nyt auennut.

Valikoimassamme on ryhmiä alle kouluikäisille ja kouluikäisille sekä lisäksi Sentterillä kokoontuva Viikarit-ryhmä pojille. Ilmoittautumaan luistelukouluihimme pääset TÄSTÄ .

  

Jenni Saarinen palaa edustamaan kasvattiseuraansa Kooveeta!

Jenni kuuluu tämän hetken suomalaisen naistaitoluistelun kirkkaimpiin tähtiin ja tulevaisuuden lupauksiin. Hän on mm. vuoden 2016 SM-hopeamitalisti.

Toivotamme Jennille onnistunutta kesäharjoituskautta sekä onnea ja menestystä tulevalle kilpailukaudelle!

Tervetuloa Kooveeseen Jenni!

 

Kooveen taitoluistelijoiden kesäleirin toinen viikko on käynnistynyt Hervannan jäähallissa! Vielä tämä viikko kuluu luistellen, kehittäen lajitaitoja oheisharjoituksissa ja luovuutta tanssissa. Vapaahetkinä askarrellaan, leikitään, luetaan, nautitaan pihapeleistä, syödään ja levätään. Mukavia hetkiä tiedossa!
 

Kooveen taitoluistelijat palkittiin Suomen taitoluisteluvalmentajien valitsemalla "Hyvä kilpailunjärjestäjä SM-sarjat 2015-2016" -palkinnolla. Suuret kiitokset talkoohengellä kilpailujen eteen ponnistaneille vanhemmille ja valmentajillemme!

 
Lajikokous ja kauden päätöstilaisuus vietettiin 13.5.2016 Linnainmaan seurakuntatalolla. Lajikokouksessa valittiin johtokunta toimintakaudelle 2016-2017 ja palkittiin ahkeria ja menestyksekkäitä luistelijoitamme.
 
Harrasteryhmäläisille toivotamme iloista kesälomaa ja muistutamme luisteluvuorojen jatkumisesta elokuun alussa. Ilmoittautumislinkit avautuvat Tarmo-järjestelmään heinäkuun lopulla. 

 

*** 
 
Kooveen taitoluistelujaoston toimintalinjaus on päivitetty ja luettavissa tiedotteet -osiosta.
 
***
 

 
Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...