AJANKOHTAISTA:
 
 
Mahtavan menestyksellinen kisaviikonloppu (11.-13.11.) takana. Kooveen tytöt saalistivat isot määrät loppukilpailupaikkoja:
 
* Debytantit: Viivi Lam kultafinaaliin, Nella Pelkonen, Emeliina Virtanen ja Salla Sointu vähintään hopeafinaaliin.
* Noviisit: Lumi Stenroth ja Veera Valkealaakso kultafinaaliin, Liisa Pirskanen ja Kerttu Mäkinen vähintään hopeafinaaliin.
* A-silmut: Suvita Tuominen, Annabel Orrenmaa, Alise Ylijoki ja Lumi Heinilä megafinaaliin.
* Lisäksi aluefinaaleihin sateli paikkoja B-silmuissa, Aluesilmuissa, Aluenoviiseissa ja Aluejunioreissa.
 
Linkki tuloksiin: http://taitoluistelu.koovee.fi/
 
 
Onnea kaikille finalisteille sekä muille hyvin luistelleille!
 
 
 
*****
SM-noviisiluistelijamme Sonja Rosqvist saavutti SM-kisapaikan ensimmäisistä valintakisoista. Oulun Luistinkerho järjesti SM-noviisien 1. valintakilpailut Oulunsalon jäähallissa 29.-30.10.2016. Sonja sijoittui lohkossa 2 upeasti sijalle 5. SM-kisat luistellaan maaliskuussa Kotkassa.
 
Linkki tuloksiin http://www.stll.fi/?x2126=7482028
 
Onnea Sonja!
 
******
 
ILMOITTAUTUMINEN SUOSITTUIHIN LUISTELUKOULUIHIMME ON KÄYNNISSÄ!
 
Valikoimassamme on ryhmiä alle kouluikäisille sekä kouluikäisille lapsille ja nuorille, sekä lisäksi Sentterillä kokoontuva Viikarit-ryhmä pojille. Luistelukoulujamme järjestetään kaikilla Tampereen jäähalleilla! Ilmoittautumaan luistelukouluihimme pääset TÄSTÄ  ja valitsemalla lajiksesi taitoluistelu, luistelukoulut.
 
Pääset vielä hienosti mukaan toimintaan - kaikkiin ryhmiimme mahtuu vielä luistelijoita! 
 
 
******
 

SPORTTIKORTTI

Koovee taitoluistelu on mukana HLU:n Sporttikortti-kampanjassa tänäkin vuonna! Toivotamme siis lämpimästi tervetulleiksi 1-2 -luokkalaiset sporttikorttilaiset tutustumaan taitoluisteluun harrastuksena.

Kokeilukerrat Sporttikortilla:

SPORTTIKALENTERI

****** 

Haemme TAITOLUISTELUOHJAAJIA kasvavaan joukkoomme!
Kooveen taitoluistelu on kehittyvä taitoluisteluseura ja tavoitteenamme on tehdä omista nuorista urheilijoista Suomen parhaimmistoa tähdäten kansainväliseen menestykseen sekä tarjota kaikille mahdollisuuden harrastaa lajia omalla taitotasollaan. Kaikilta ohjaajiltamme toivomme sitoutumista tavoitteelliseen ja yksilölliseen ohjaukseen, sillä jokainen lenkki on tärkeä luistelijan polulla kohti omaa parastaan. Hyvä ja kannustava ilmapiiri sekä toimiva vuorovaikutus on meillä kaikissa kohtaamisissa tärkeää. Etsimme innokkaita ja osaavia taitoluisteluohjaajia iloiseen joukkoomme niin luistelukouluihin kuin harraste- ja kilparyhmiinkin.
Oletko sinä etsimämme tuntiohjaaja? 
 
Jenni Saarinen palaa edustamaan kasvattiseuraansa Kooveeta!
Jenni kuuluu tämän hetken suomalaisen naistaitoluistelun kirkkaimpiin tähtiin ja tulevaisuuden lupauksiin. Hän on mm. vuoden 2016 SM-hopeamitalisti. Toivotamme Jennille onnea ja menestystä tulevalle kilpailukaudelle!
Tervetuloa Kooveeseen Jenni!

 

 

 

 

 
Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...