"Lupaus laadusta urheilevan lapsen ja nuoren parhaaksi"

 

 
                                                                                                                                           
Ilmoittautuminen kevään LUISTELUKOULUIHIN ja TEMPPUILLEN TAITAVAKSI-ryhmiin on nyt alkanut!
 
Luistelukouluryhmiä on tarjolla 2-vuotiaista koululaisiin asti. Oma luistelukouluryhmä löytyy myös aikuisille.
 
3-6 -vuotiaille on lapsille on tarjolla myös 2-3 kertaa viikossa harjoitteleva Temppuillen Taitavaksi -ryhmä, joka sisältää kevätkaudella monipuolisen oheisharjoittelun lisäksi uimakoulun!
 
Ilmoittautuminen luistelukouluryhmiin (alle kouluikäiset) TÄSTÄ
Ilmoittautuminen kouluikäisten luistelukouluryhmään TÄSTÄ
Ilmoittautuminen Temppuillen Taitavaksi -ryhmiin TÄSTÄ
 
Tervetuloa mukaan toimintaamme! 

*****

AJANKOHTAISTA:


Hyviä uutisia Heinolasta


Kooveen tytöt tekivät tänään 14.1.2017 hienoja suorituksia Heinolan Taitoluistelijoiden järjestämissä Silmujen ja aluesarjojen kevätkilpailuissa.
A-silmujen sarjassa kooveelaisia oli peräti neljä viiden parhaan joukossa: Saana Ukkola 1., Lumi Heinilä 3., Suvita Tuominen 4. ja Annabel Orrenmaa 5.
B-silmut 2006 ja 2005 sarjassa Linnea Salo luisteli upeasti voittoon.
Aluesilmujen sarjassa Lotta Toivonen tuli toiseksi.
Aluenoviisit-sarjan voitti runsain pistein Roosa Erkkilä ja
Aluejunioreiden sarajan voitti Jenna Enholm.
 
Onnea kaikille!!!

*****

Jennillä ja Sonjalla hienoja suorituksia Abu Dhabissa.
 
5.-7.1. Abu Dhabissa luistelluissa FBMA Trophy kisoissa Sonja Rosqvist sijoittui Advance Novice sarjassa kuudenneksi 13 luistelijan joukossa. Sonja sijoittui vapaaohjelmassaan hienosti neljänneksi ja kisan tiukkuutta osoittaa se, että kokonaispisteissä Sonja jäi vain 1,5 pistettä kokonaiskilpailun kolmannesta sijasta.
 
Jenni Saarinen lähti seniorinaisten vapaaohjelmaan lyhytohjelman seitsemänneltä sijalta ja tulos oli kerrassaan mainio. Kolme erilaista onnistunutta kolmoishyppyä ja muuten varsin onnistunut ohjelma siivittivät Jennin vapaaohjelmassa toiseksi ja kokonaiskilpailussa neljänneksi.
 
Onnea hienoista suorituksista. Tästä on molempien hyvä jatkaa kautta! Sonjalla odottavat SM-noviisien toiset valintakilpailut edessä jo ensi viikonloppuna. Sonja lähtee hakemaan onnistunutta suoritusta, onhan hänellä SM-kisapaikka jo ensimmäisestä valintakisasta. 

*****

Suomen EM-kisajoukkue Tsekin Ostravaan 25.-29.1. valittu. Kooveen Jenni Saarinen on valittu varaedustajaksi naisten kilpailuun. Joukkueeseen valitut näet kokonaisuudessaan Suomen taitoluisteluliiton uutisesta.
 
*****
Yksinluistelun, jäätanssin ja pariluistelun SM-senioreiden ja SM-junioreiden Suomen mestaruudet jaettiin viikonloppuna Tampereella, Hakametsän jäähallissa. Kooveen oma luistelija, ihana Jenni Saarinen nousi upeasti hopeamitalille lyhytohjelman kolmannelta sijalta. Jenni aloitti vapaaohjelmansa vahvasti 2 akselin ja 3 tulpin yhdistelmällä keräten lyhytohjelmastaan ja vapaaohjelmastaan yhteensä 139,49 pistettä.
 
Jennin vapaaohjelma oli herkkä ja omakohtainen, luistelijan oma tarina, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. On upeaa nähdä niin vahvaa tulkintaa ja samalla herkkyyttä samassa ohjelmassa. Jennin valovoimaisuus toimii kannustavana esimerkkinä seuran luistelijoille ja koko taitoluisteluväelle. Kiitos Jenni kun tulkitsit tarinasi meille kaikille luistelun ystäville!
 
Kuva: Hannu Saarinen
 
 
Lisää tuloksia Suomen Taitoluisteluliiton tulospalvelusta
 
Aamulehden juttu kisoista.
 
Kisoista lisää Taitoluisteluliiton sivuilta
 
*****
 
Mahtavan menestyksellinen kisaviikonloppu (11.-13.11.) takana. Kooveen tytöt saalistivat isot määrät loppukilpailupaikkoja:
 
* Debytantit: Viivi Lam kultafinaaliin, Nella Pelkonen, Emeliina Virtanen ja Salla Sointu vähintään hopeafinaaliin.
* Noviisit: Lumi Stenroth ja Veera Valkealaakso kultafinaaliin, Liisa Pirskanen ja Kerttu Mäkinen vähintään hopeafinaaliin.
* A-silmut: Suvita Tuominen, Annabel Orrenmaa, Alise Ylijoki ja Lumi Heinilä megafinaaliin.
* Lisäksi aluefinaaleihin sateli paikkoja B-silmuissa, Aluesilmuissa, Aluenoviiseissa ja Aluejunioreissa.
 
Linkki tuloksiin: http://taitoluistelu.koovee.fi/
 
Onnea kaikille finalisteille sekä muille hyvin luistelleille! 
 
*****
SM-noviisiluistelijamme Sonja Rosqvist saavutti SM-kisapaikan ensimmäisistä valintakisoista. Oulun Luistinkerho järjesti SM-noviisien 1. valintakilpailut Oulunsalon jäähallissa 29.-30.10.2016. Sonja sijoittui lohkossa 2 upeasti sijalle 5. SM-kisat luistellaan maaliskuussa Kotkassa.
 
Linkki tuloksiin http://www.stll.fi/?x2126=7482028
 
Onnea Sonja!

****** 

Haemme TAITOLUISTELUOHJAAJIA kasvavaan joukkoomme!
Kooveen taitoluistelu on kehittyvä taitoluisteluseura ja tavoitteenamme on tehdä omista nuorista urheilijoista Suomen parhaimmistoa tähdäten kansainväliseen menestykseen sekä tarjota kaikille mahdollisuuden harrastaa lajia omalla taitotasollaan. Kaikilta ohjaajiltamme toivomme sitoutumista tavoitteelliseen ja yksilölliseen ohjaukseen, sillä jokainen lenkki on tärkeä luistelijan polulla kohti omaa parastaan. Hyvä ja kannustava ilmapiiri sekä toimiva vuorovaikutus on meillä kaikissa kohtaamisissa tärkeää. Etsimme innokkaita ja osaavia taitoluisteluohjaajia iloiseen joukkoomme niin luistelukouluihin kuin harraste- ja kilparyhmiinkin.
Oletko sinä etsimämme tuntiohjaaja?Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...